I heard myself whisper your name, I was asleep in a dream

Så ramlar dagarna förbi, måndag blir snabbt till fredag och så kommer det ännu en måndag då jag vaknar med ångesten fladdrande i bröstkorgen. Håret i nacken klistrar sig mot min hud, ögonen är grusiga av trötthet och hjärtat pickar nästan som ett fågelhjärta. I drömmen satt en läkare mitt emot mig, hon grät när hon berättade för mig att jag förmodligen aldrig kommer att få något barn och sorgen vällde över mig som en havsstorm, jag började också gråta.

Det är som om sorgen fortfarande ligger kvar över mig när jag vaknar, jag stannar hemma från jobbet den måndagen. Somnar om och vaknar igen vid tio, tittar på dokumentären om Avicii och gråter, går till vårdcentralen för att lämna några blodprov som jag glömt bort, ligger i soffan med katten i mitt knä och tittar på Seinfeld. När klockan sedan slår 22.22 på kvällen släcker jag sänglampan, viskar i mörkret jag önskar att jag blir gravid i sommar.

2 kommentarer

  1. Jag önskar också mig en graviditet i sommar. Så inibomben önsk, önsk, önsk på det. Håller tummar och tår för oss! Har man och son på fem år men önskan om syskon och ett barn till är stor. Vill så gärna! Följer din längtan och längtar med dig! Låt oss hoppas att vår tid är nu! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s