kommer alltid att drömma om vi mot världen

Så kommer slutet av maj med mors dag och ett pickande fågelhjärta i min bröstkorg när jag scrollar genom instagramflödet. Längtan vaknar, river som vårvindarna och skriker efter ett eget lejonvrål. Skriker efter teckningar med ett snirkligt till mamma, blommor plockade med omsorg av små händer som jag ska hålla i mina resten av livet, ett vi där ingen annan kan höra hemma. Skriker efter att få vara en av dom som är någons mamma, som kan nicka och förstå när ni pratar om vaknätter förskolelämningar legobitar på golvet och lejonvrål som aldrig tystnar.

Så har jag börjat rensa, sortera och packa bland mina saker och jag har börjat längta efter att få flytta, efter början på något nytt. I en låda på vinden hittar jag glömda fotoramar och där i ligger ett inramat brev från P som följt med vid varje flytt sedan jag fick det i början av vårt förhållande. Det är ett fint kärleksbrev, men för mycket har hänt sedan dess och jag lägger det i papperskorgen istället för att packa ner det igen. Vill inte hålla kvar vid något bara för nostalgins skull.

Så har det hunnit bli juni och sommarvarmt, jag har premiärbadat i havet och skålat i bubbel med mina bästisar. Jag har cyklat fort genom stan, luktat på syrenbuskar och färdats tillbaka till mellanstadiets skolavslutningar. Jag har ramlat okända gator fram med min syster i Göteborg, varit en av 70 000 som står på en läktare och sjunger med. Minnen som ramlar över mig när Håkan sjunger om Hurricane, två steg från paradise, en lång lång tid. Förhoppningar som bubbel i mitt blod när han och jag och kanske alla andra sjunger jag tror att när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än och så fyrverkerierna som jag tror hörs inne i min bröstkorg med (om du lägger huvudet tätt intill).

IMG_0679

IMG_0671

IMG_0633

IMG_0676

IMG_0982

IMG_0838

Annonser

2 Comments

  1. Vad gött att du slängde brevet! Så har jag också gjort, befriande! Det kommer nya brev, det vet jag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s