som om någon placerat oss i en film i svart och vitt om längtan

Som många gånger förr har han kommit till mig för att få bekräftelse, någon slags närhet som bara jag kan ge honom, han märker att jag darrar. Jag säger något om att det är för kallt, han ler och jag försöker tänka på något annat, vill inte att han ska le så som han ler. Han smeker min nacke, jag flackar med blicken, vet inte riktigt hur han vill att jag ska vara. Jag börjar ångra att jag tog den här klänningen på mig, den som varit mormors, jag märker hur hans blick landar på mina styva bröstvårtor som syns genom det tunna tyget.

Han tar min hand, placerar den på sitt lår och jag låter den ligga där, rör mig inte. Vet du om hur vacker du är i den klänningen? frågar han och jag tänker på mormor, min bröstkorg flammar upp av rodnaden. Hans blick möter min, jag kommer på mig själv med att tycka att han ser gammal ut, som om han har åldrats på bara några dagar. Det är hans blick, det är något som saknas, något som alltid funnits där tidigare men fräknarna som sprider ut sig över kinderna när han skrattar tycks oförändrade.

tumblr_l0gwehvSHA1qzb7gjo1_500

Han tar av mig klänningen, jag säger inget när han tar av mig mina trosor, trosskyddet sitter kvar, han låtsas inte se. Han drar tungan längs med min ryggrad, jag känner honom mot mitt lår och han stönar till, jag blundar för att slippa se och känner hans fingrar inne i mig. Hans andetag mot mitt öra, hans halsband som landar i min halsgrop, kraften i hans kropp som rör sig in och ut i mig, jag vet hur jag ska stöna för att göra honom upphetsad. Jag biter honom i axeln när han ligger ovanpå mig, han drar mig lätt i håret, jag kommer när han drar tungan över de dagsfärska risporna på min arm som svider, jag känner hur han kommer över mina bröst, jag blundar fortfarande.

tumblr_kzltr27JWb1qzxhoso1_500

Efteråt röker han en lucky strike, jag lägger mitt huvud i hans knä, jag tänker på mormor igen. Han är tyst och röker sin andra lucky strike, jag reser mig till slut för att ta på mig mina trosor, trosskyddet sitter fortfarande kvar och klänningen ligger skrynklig på golvet. Jag orkar inte titta på honom, tittar istället på mitt bortflagnade nagellack, drar med ett finger över de dagsfärska risporna på min arm. Han reser sig efter en tredje lucky strike, tar på sig jeansen, är på väg att gå och säger du borde sluta med det där nickar mot min arm och jag rycker på axlarna, vet inte riktigt vad han vill att jag ska säga, tröttheten ramlar över mig.

Klockradion på nattduksbordet visar 22.22, jag önskar att han ska kyssa mina läppar, att han ska göra något oväntat eller säga något jag aldrig hört, att mormor inte längre ska ligga under löven, marken. Mitt hjärta hoppar över ett slag när han lutar sig fram, drar fingrarna genom en hårlock och mumlar hej då mot min hals, går till dörren, stänger den efter sig och försvinner. tumblr_kv6ceq0N8r1qatu6ho1_500

Annonser

4 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s